It is currently Tue Mar 26, 2019 3:13 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: newbi needs help
PostPosted: Fri Oct 29, 2010 4:44 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Thu Oct 28, 2010 2:01 pm
Posts: 1
im trying to start up a website, but im having trouble, when i make a new one it has like a red X where the check mark should be (according to the video) and it says something like "incorrect NS settings" i waited 24 hours for global changes like the video advises, but still no dice, could you guys help me?

by the way, im not wanting to pay for anything so i chose the chocolate hosting thing


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 30, 2010 3:54 am 
Site Admin

Joined: Fri Aug 22, 2008 10:59 am
Posts: 256
Hello,

Please open a trouble ticket regarding this issue via Control Panel Open New Ticket menu which is situated under the Help Center section. Then we will be able to assist you further.

_________________
Best Regards,
WidWool


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011