It is currently Thu Jan 17, 2019 1:27 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: DNS and www. problem
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 1:40 am 
Newbie
Newbie

Joined: Mon Apr 03, 2006 1:35 am
Posts: 1
When I use the domain without www. in front of it, it works fine, but it cannot be found with the www in front.

not sure if this is mx records or something.

I was using a different domain to begin with, then I deleted that domain and used the one i had just registered.

Is this something to do with mx records or subdomains or what? and how do I fix?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 7:57 am 
Support Tech
Support Tech

Joined: Thu Mar 23, 2006 1:07 pm
Posts: 238
Do you really mean a domain or actually a subdomain? A domain looks like "domain.com", a subdomain is "sub.domain.com". On our servers subdomains will NOT work with www in front.

If you however referred to a domain, then there should be a problem on our end. If this is the case, please open a trouble ticket as explained here: http://forum.freehostia.com/viewtopic.php?t=7


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 1:53 am 
Getting Started
Getting Started

Joined: Wed Jun 07, 2006 1:34 am
Posts: 67
steve wrote:
On our servers subdomains will NOT work with www in front.

really?

So I can have www.mydomain.com, sub.mydomain.com but not www.sub.mydomain.com.

What's the reason for this?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 7:11 am 
Support Tech
Support Tech

Joined: Thu Mar 23, 2006 1:07 pm
Posts: 238
www.sub.domain.com won't work. This is just the way our system works, technically it is not possible to have a subdomain of a subdomain with our system.

_________________
Cheers,
Steve
Support Team Supervisor

Before asking a question, please read the F.A.Q.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 7:57 am 
Getting Started
Getting Started

Joined: Wed Jun 07, 2006 1:34 am
Posts: 67
Right, so it's not to do with the www's it's just you can't have two levels deep of subdomains. Therefore you couldn't have sub1.sub2.mydomain.com either?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 09, 2006 10:45 pm 
Support Tech
Support Tech

Joined: Tue May 09, 2006 2:27 am
Posts: 933
Yes. Thats is correct.

_________________
Andy
ModeratorsTeam
Freehostia.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ]  Moderators: Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011