It is currently Tue Aug 20, 2019 11:39 am


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: DNS Settings
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 11:18 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Thu Jun 29, 2006 10:45 pm
Posts: 4
Hello,

I registered my domain name through Yahoo and I want to setup the DNS correctly.

Do I set the A record and CNAME record to dns1.freehostia.com ?

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 1:13 pm 
Getting Started
Getting Started

Joined: Wed Jun 07, 2006 1:34 am
Posts: 67
No don't change the CNAME record. That is used for aliases.

The A name record cannot be set to a host name, it must be set to an IP address. This page gives them - http://cp.freehostia.com/members/domain ... n=domains&

They are:
dns1.freehostia.com / IP: 64.72.112.12
dns2.freehostia.com / IP: 64.72.112.13


Top
 Profile  
 
 Post subject: DNS
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 8:49 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Thu Jun 29, 2006 10:45 pm
Posts: 4
Thanks for the tip, I finally got the DNS green check mark.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 02, 2006 10:54 pm 
Support Tech
Support Tech

Joined: Tue Jun 20, 2006 4:16 am
Posts: 319
You are welcome!
I recommend you to open a trouble ticket (from your account's Control Panel>Support>Help Center and click on "request help" link) in future. That way we will answer you in short time and the problem will be resolved faster.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ]  Moderators: Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011