It is currently Wed Sep 20, 2017 4:36 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: More then 1 domain pointing at 1 website
PostPosted: Mon Jul 02, 2012 4:58 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Mon Jul 02, 2012 4:52 pm
Posts: 1
I'm currently with another host but i am unhappy with the service and i'm looking to move.

I currently have 3 domains a .com .co.uk and .net with godaddy.

I do not wish to transfer them from godaddy.

Is it possible to point them all to one website with freehostia? do i have to have a minimum plan?

and can you point me to any instructions on how to set it up so i read and decide before doing so.

Kind Regards


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: More then 1 domain pointing at 1 website
PostPosted: Tue Jul 03, 2012 4:28 am 
Site Admin

Joined: Sun Jun 05, 2011 5:32 pm
Posts: 32
Hello,

You could easily register a free hosting account and host it in the different domain names then point them to the desired main one. You could host the domains by changing its DNS settings to our name servers.

Best Regards,
Jimmy Thompson


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: More then 1 domain pointing at 1 website
PostPosted: Wed Aug 13, 2014 2:21 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Wed Aug 13, 2014 1:00 am
Posts: 3
Mentalpen wrote:
I'm currently with another host but i am unhappy with the service and i'm looking to move.

I currently have 3 domains a .com .co.uk and .net with godaddy.

I do not wish to transfer them from godaddy.

Is it possible to point them all to one website with freehostia? do i have to have a minimum plan?

and can you point me to any instructions on how to set it up so i read and decide before doing so.

Kind Regards

Correct me if I'm wrong on this, but I think this is how you do it from their control panel.

Advanced > URL Redirection > Add a Redirection

Redirect Method
Direct

Hostname
1st.domain.com

Path
www/1st.domain.com

URL
2nd.domain.com

Redirect Type
301

If this is right, you'll have to do it for your 3rd domain to the first as well. You'll also have to have the domains hosted here to do it this way and have the DNS settings set to theirs. Also, I think you can have all three domains under one account and just have to add them via:

My Domains > Hosted Domains > Host domain


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ]  Moderators: Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011