It is currently Fri Jul 28, 2017 7:01 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Is it possible to set A RECORDS for DNS?
PostPosted: Sat May 25, 2013 9:00 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Sat May 25, 2013 8:50 pm
Posts: 1
I'm currently planning on hosting a subdomain with freehostia.com. I know from previous experience that you would set an A Record in the DNS, but what A record should I use with Freehostia?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Is it possible to set A RECORDS for DNS?
PostPosted: Sat May 25, 2013 9:35 pm 
Site Admin

Joined: Sat May 31, 2008 1:56 am
Posts: 424
Hello,

There are no global IP addresses that we can provide for you. You should add the needed host to yoru account with us via Hosted Domains menu. The domain/subdomain will be assigned on a shared hosting server IP address. Go to My Domains > DNS Records menu and click on the domain to list all records. Check the IP address, which your desired host is assigned on, so you can redirect your host to that IP address.
If there is anything else we can help with, feel free to write.

_________________
Best Regards,
Miles
ModeratorsTeam
Freehostia.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: Support Team, Moderators

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011