It is currently Mon Sep 25, 2017 10:16 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: PHP opcode Cache that work with suPHP?
PostPosted: Sat Jan 02, 2010 11:43 am 
Newbie
Newbie

Joined: Thu Dec 24, 2009 10:04 am
Posts: 2
Hi,
I have a question if there is any PHP opcode cache that really work with suPHP? I've used suPHP before and found that my server was always overloaded.

Then, I decided to try PHP CLI, it worked a bit better. (load is about 14 - 18) Then, right after I've installed xCache. My load went below 2 which is normal for a Quad CPU.

I, then, switched back to PHP CGI but now with xCache installed. That didn't help at all. My load went back to more than 20 again. So, I had to switch back to PHP CLI again.

Today, I found that xCache doesn't work with suPHP. I also saw an article somewhere said eAccelerator doesn't work with suPHP either. Another article about APC + suPHP said that it cache some of PHP code but very less.

Any idea?


Thanks,

_________________
mobile phone cases


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ]  Moderators: Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011