It is currently Mon Oct 23, 2017 4:53 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: using frames
PostPosted: Sun Dec 14, 2008 7:00 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Sun Apr 08, 2007 7:29 pm
Posts: 43
Ok I know frames are old fashioned, BUT !

I have a website: www.rushdenrotaract.org.uk

AND as you will see there is an album (photos), now these gradually go "out of date" as I take newer pictures of our activities, and because what i now have is all handwritten making it neccesary to rewrite the whole thing when page 1 becomes obsolete. I'm thinking of using Jalbum (see www.simons-photography.com for an example of what jalbum looks like) to create the photoalbum but as this is still lots of web pages putting them in a frame so that I still have the page header and side menus. would this be possible ?

I would still like to keep statcounter code on the album pages but I'm not sure if it would work...

_________________
My site: www.simons-photography

www.RushdenRotaract.org.uk


Top
 Profile  
 
 Post subject: using frames
PostPosted: Mon Mar 15, 2010 3:58 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Mon Mar 08, 2010 9:07 pm
Posts: 1
Is there anyone out there using coreldraw 11 and ifso, have the used the publish to html side of it. i have a problem where i publish my 800x600 pixel webpage to html, but when its opened in IE6 it comes out tinysmall.
why is it so, and how do i fix it? maybe Nick would know?

Thanks guys.

G


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011