It is currently Thu Jun 29, 2017 12:28 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Joomla question
PostPosted: Mon Aug 17, 2009 8:17 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Mon Aug 17, 2009 7:51 pm
Posts: 1
Hi everybody:

I'm new here and new in joomla...I created a Chocolate account with joomla installed...when i checked the site FH installed the Joomla 1.0 version and I need the 1.5, how I can change the version (I tried via FTP and I couldn't). Joomla is supposed to be installed on the root folder of my site? On the window FTP I see a folder http://www.mysite.com/joomla_1.0.15/. It supposed that I don't have to see the joomla folder, It supposed that I've to see the joomla files...

Thanks for your help...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 18, 2009 4:25 am 
Site Admin

Joined: Sat May 31, 2008 1:56 am
Posts: 424
Please open a trouble ticket from your account with us and expalin us what exactly do you intent to to do, so we will be able to investigate this issue for you. You will be able to do this via the Open New Ticket menu of your account control panel Help Center section.
Looking forward to hearing from you.

_________________
Best Regards,
Miles
ModeratorsTeam
Freehostia.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: Support Team, Moderators

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011