It is currently Tue Apr 23, 2019 12:02 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Typo3
PostPosted: Sun Dec 02, 2007 12:13 am 
Newbie
Newbie

Joined: Sun Dec 02, 2007 12:09 am
Posts: 1
Is there a way to setup typo3 on the free hosting option?
I think I'm having problems because typo3 needs more than 1 database, but I'm not sure. (and I hope that's not the problem :p)

Any suggestions? :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ]  Moderators: Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011