It is currently Fri Apr 19, 2019 12:17 pm


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: changing logo in Drupal 5.1
PostPosted: Wed Apr 09, 2008 4:34 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Tue Apr 08, 2008 1:55 pm
Posts: 8
hi there,

I actually removed the existing logo.png in "themes\garland\minnelli\color" and also "themes\garland\color", then I uploaded my own logo into these folders and rename my logo as logo.png. But it seems that this method is not working due to no picture was displayed.

I found the above method from other forum and I am not sure what to do right now. Is there any simple ways to upload a new logo?

Thanks for your time.

_________________
DLZJ


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 10, 2008 1:20 pm 
Regular
Regular

Joined: Sun Apr 15, 2007 5:14 pm
Posts: 308
Location: Barrie On Ca
you renamed it to logo.png, but was it a .png file to begin with?
you may need to take your image into an image editor and export it as logo.png

try right clicking on the missing image, get it's properties which will include the address of the image, and try going directly to it.

a link to your site would help immensely
:)


Top
 Profile  
 
 Post subject: changing logo
PostPosted: Fri Apr 11, 2008 3:18 pm 
Newbie
Newbie

Joined: Tue Apr 08, 2008 1:55 pm
Posts: 8
Thanks for your reply, FnCool,

I found a new way to upload my logo yesterday and I obtained this information from http://support.bryght.com/drupal5/uploading-logo.

The above website showed me that I can actually upload my logo in administer, themes, uncheck "use the default logo", browse and upload the logo.

However, I tried to do exactly what it told me, but I still failed to upload the logo. No picture was displayed but only a cross. I made the logo transparent in Microsoft Word before uploading it. Am I doing the right thing? And it mentioned that I should resize to fit in a 183 by 82 pixel area. What it means by that? Should I resize the logo into 183 (weight) x 82 (height)?Is that what it means? I even tried to make a smaller size logo compare to Drupal logo, but I still encountered failure.

I am a newbie, hope you don't mind showing me the way. Thanks again.

_________________
DLZJ


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 11, 2008 3:38 pm 
Moderator
Moderator

Joined: Tue Feb 27, 2007 12:18 am
Posts: 521
You used microsoft word to do it? then thats where your problem lays, microsoft word is for word processing not graphics.

_________________
http://www.mjmclocks.co.uk


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ]  Moderators: Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011