It is currently Mon Jun 21, 2021 9:33 am


All times are UTC


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Forum error (Viewing Thread)
PostPosted: Tue May 02, 2006 11:35 am 
Newbie
Newbie

Joined: Tue May 02, 2006 11:20 am
Posts: 1
When i am viewing a thread the menu-header of the page has a mistake in it.

Usually the menu is like follows:
Quote:
[X]FAQ [X]Search [X]Memberlist [X]Usergroups
[X]Profile [X]You have no new messages [X]Log out [ Asmodeus ]

while '[X]' is for one of these small pics..

Only when i am viewing a thread/post the "FAQ" is a line above the rest of the menu:

Quote:
[X]FAQ
[X]Search [X]Memberlist [X]Usergroups
[X]Profile [X]You have no new messages [X]Log out [ Asmodeus ]


With best regards, Asmodeus

//edit: the error does not occurs recurrent, but in the source of the page the FAQ-Link is in the same < SPAN >-class the first line is (Free Hosting, Web Hosting, Sign up, About us...) while the rest of the menu has an own span-class
Quote:
......./>FAQ</a></span><span class="mainmenu">&nbsp; &nbsp;<a href="search.php".......


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 02, 2006 12:12 pm 
Support Tech
Support Tech

Joined: Thu Mar 23, 2006 1:07 pm
Posts: 238
Fixed :) Thanks for reporting this.

_________________
Cheers,
Steve
Support Team Supervisor

Before asking a question, please read the F.A.Q.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ]  Moderators: Moderators, Support Team

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Hosting | Domains | Servers | Extras | Order | Support | Contacts | FreeHostia © 2011